[MOD]greedyBASSTARD Moderator

Mesaje: 108 Reputatie: 7 Data de inscriere: 28/04/2010 Varsta: 20 Localizare: focsani, Vrancea
 | Subiect: Metin2 CoruiaMasters Mar Sept 28, 2010 12:12 am | |
| Am vazut ca sunt multe topuri cu playeri inclusiv UK si gx asa ca am facut si eu un top cu playerii de pe Coruia. va rog sa votati serios si pe criterii adevarate , +un argument la raspuns...
multumesc. out _________________ OH MY GOD!!!! They KILLED KENNY!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> I Hate Babies[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
[MOD]greedyBASSTARD Moderator

Mesaje: 108 Reputatie: 7 Data de inscriere: 28/04/2010 Varsta: 20 Localizare: focsani, Vrancea
 | Subiect: Re: Metin2 CoruiaMasters Mar Sept 28, 2010 12:14 am | |
| | greedyBASSTARD a scris: | Am vazut ca sunt multe topuri cu playeri inclusiv UK si gx asa ca am facut si eu un top cu playerii de pe Coruia. va rog sa votati serios si pe criterii adevarate , +un argument la raspuns...
multumesc. out |
edit: am votat cu Diversi pt ca era cel mai bun caracter , fiind singurul care ma batea fara discutie , si merita tot respectul_________________ OH MY GOD!!!! They KILLED KENNY!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> I Hate Babies[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|